جاذبه هاي گردشگري كيش بخش دوم

جزيره ي هندورابي: 

جزيره هندورابي يك از جزيره هاي آرام و زيبا با جمعيت بسيار كم است و مردم اين جزيره از طريق صيد ماهي زندگي خود را مي گذرانند. جزيره ي كيش تا جزيره ي هندورابي حدود 28 كيلومتر فاصله دارد. اين جزيزه با مساحت حدود 23 كيلومتر، هم از نظر تاريخي و هم از نظر طبيعي از جاذبه هاي گردشگري زيباي برخوردار است. در جزيره هندورابي روستاي به نام هندرابي قرار دارد 

و در اطراف اين روستا قريه هاي ديگري به اسم الدورات و الصراه وجود دارد. اين جزيره در سده نهم هجري در دست پرتغالي ها بود و به عنوان يك پايگاه تجاري و نظامي مورد استفاده ي پرتغالي ها بود؛ امروزه مي توان آثار به جا مانده از آن را مشاهده كرد. لازم به ذكر است در اين منطقه سيستم برق كشي وجود ندارد پس اگر قصد سفر و يا ماندن در اين مكان زيبا را داريد حتما وسايل روشنايي تهيه كنيد. 

 

شهر حريره:

شهر باستاني حريره كه بخشي از كيش در منطقه شهرستاني بندر لنگه و منطقه ديدني استان هرمزگان است. اين شهر مربوط به سده 5 تا 10 هجري قمري كه حدود 800 سال قدمت دارد. شهر قديمي حدود 120 هكتار وسعت دارد كه شهري بزرگ و آباد در زمان خود بوده است.اين مجموعه داراي ساحلي زيبا، حمام، مسجد، خانه اعياني، كارگاه شيشه گري و قنات هاي در اين شهر باستاني كشف شده است. از اين شهر قديمي ديوارها وسقف هاي به جا مانده است.

 

آب انبار سنتي:

از روش هاي مرسوم براي نگهداري و ذخيره آب، استفاده از آب انباره ها بوده است. جالب است بدانيد كه اين آب انبار شبيه به معماري شهر يزد است؛ و نكته جالب تر اين آب انبار درسال 1372 ساخته شده است در نزديكي شهر حريره در منطقه درخت سبز ساخته شده است. اين آب انبار دوقلو شامل پنج بادگير و دو گنبد مي باشد كه بسيار مورد استقبال گردشگران واقع شده است.

 

درخت سبز:

يكي از قديمي ترين جاذبه هاي گردشگري كيش كهنسال ترين درخت لور به اسم درخت سبز مي باشد، اين منطقه به دليل سرسبزي همانند شمال كشور است. اين درخت تقريبا بين 500 تا 600 سال عمر دارد؛ عده اي عقيده دارند كه اين درخت شگون دارد و بر شاخه هاي اين درخت گره هاي با نخ يا پارچه زده اند كه به قصد برآورده شدن نيازهايشان اين درخت را مقدس مي دانند.

 

 

 

خانه مردم شناسي بوميان كيش:

خانه مردم شناسي بوميان كيش با 200 سال قدمت دارد و در قديمي ترين محله جزيره كيش قرار دارد. اين خانه در زميني به مساحت 200 متر مربع داراي 15 اتاق و دو حياط مجلسي و حياط خانوادگي بوده و از سبكي كاملا بومي برخوردار است.اين خانه قديمي به يكي از شخصيت هاي معروف كيش به نام حاج عبدالله بن شاهين كه تاجر مرواريد و صاحب يكي از لنج هاي بادباني آن زمان بود. كه به حرفه تجاري و گلافي (لنج سازي) مهارت داشته، اين خانه از سه نسل قبل به ارث رسيده و از سال 93 به خانه مردم شناسي تبديل شده است. در اين خانه قديمي مي توان سبك كار و زندگي فرهنگ، آداب و رسوم ، ابزار، وسايل قديمي كه براي ماهيگيري و پخت و پز، نگهداري و تهيه خرما و... بوميان كيش آشنا شويد.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.